Sleutel bijmaken

Heeft u een reserve autosleutel nodig?

U wilt een autosleutel laten bijmaken? Geen enkel probleem, voor auto’s met een chip (transponder) of zonder, wij leveren het allemaal. Met onze geavanceerde apparatuur kunnen wij autosleutels bijmaken met code, zodat deze correspondeert met uw startonderbreker..Vaak zijn wij tot wel 50% goedkoper dan de dealer.

Het bijmaken van uw transpondersleutel gebeurt klaar terwijl u er op wacht en u kunt uw sleutel meteen gebruiken, de sleutel bijmaken bij de meeste modellen duurt ongeveer 30 minuten.

Voor een autosleutel met afstandsbediening bent u bij ons ook aan het goeie adres! Autosleutels met afstandsbediening met een chip voor de startblokkering worden bij ons geprogrammeerd en ingeleerd, wij programmeren bijna alle merken en type’s autosleutels met transponder op de zelfde manier als dat u naar een merkdealer zou gaan.

Onze bedrijf biedt de volgende auto sleutels services aan;
Programmeren van autosleutels met afstandsbediening.
Kopiëren van autosleutels zonder afstandsbediening.
Losse transponders kopiëren.
Vervangen van batterijen.
Vervangen of repareren van knoppen.
Vervangen / overzetten van versleten sleutelbehuizingen.
Slijpen van sleutelbaarden
Sleutel bij laten maken?

Contactformulier

Heeft u een vraag, vul onderstaande formulier in en wij beantwoorden deze binnen 2 werkdagen.

Direct antwoord? Wij zijn telefonisch en via Whatsapp bereikbaar.

RUIME VOORRAAD

Het is bijna onmogelijk maar hebben wij een sleutel toch niet op voorraad? Dan kunnen wij dankzij de service van onze leveranciers op korte termijn leveren.

Reparatie van uw autosleutel in Nijmegen

Ook als uw autosleutel defect is of als er een drukknopje van de printplaat is afgebroken en u kunt daardoor de portieren niet meer op afstand openen, kunnen we dit in veel gevallen repareren en hoeft u geen nieuwe sleutel te bestellen en bespaart u een hoop geld.

Bel gerust voor uw vragen of kom langs met uw autosleutel bij ons bedrijf in Nijmegen.

Intensive Course

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur piscing elit. Nunc ultri auctor sapien id cursus. Aliquam maximus turpis in vehicula semp Fusce et ultrices libero, at suscipit lacus. Sed vitae fringilla nibh.

Learn More

Autosleutel service op locatie

Is uw autosleutel defect? Bent u uw autosleutel kwijtgeraakt ?Auto sleutels Nijmegen komt bij u op locatie om nieuwe sleutels te maken en te programmeren.

Sleutel bijmaken?

Bel direct voor een prijs en afspraak!

  • 06 43 96 28 71