Sleutel bijmaken

Autosleutel laten bijmaken?

Een autosleutel bijmaken? Hoe gaat dat in zijn werk?

Het bijmaken van een autosleutel kan variëren afhankelijk van het type auto en het type sleutel dat je wilt kopiëren. Hier zijn de algemene stappen die betrokken zijn bij het bijmaken van een autosleutel:

  1. Identificatie van het type sleutel: Er zijn verschillende soorten autosleutels, waaronder traditionele sleutels, sleutels met afstandsbediening (key fobs), slimme sleutels en transponder sleutels.
  2. Verzamel informatie: zoals het merk, model en bouwjaar van de auto, het serienummer van de sleutel (indien beschikbaar), en andere relevante details om de juiste sleutel te maken.
  3. Programmeer de sleutel (indien nodig): Voor moderne auto’s met elektronische systemen is het vaak nodig om de nieuwe sleutel te programmeren, zodat deze communiceert met de auto. Dit kan betekenen dat de sleutel wordt gesynchroniseerd met de auto of dat de juiste codes worden ingevoerd.
  4. Snij de sleutel:  De autosleutel wordt gedupliceerd met behulp van speciale apparatuur om ervoor te zorgen dat deze past bij het slot van de auto.
  5. Test de nieuwe sleutel: Na het maken en eventueel programmeren van de nieuwe sleutel,  testen we deze om te controleren of hij correct werkt en de auto kan ontgrendelen en starten.
  6. Lever de nieuwe sleutel: Nadat de nieuwe sleutel is getest en als functioneel is bevestigd, wordt deze aan u geleverd.

De kosten van het bijmaken van een autosleutel kunnen variëren afhankelijk van het merk en model van de auto, het type sleutel en de complexiteit van het werk.

Onze bedrijf biedt de volgende auto sleutels services aan

Programmeren van autosleutels met afstandsbediening.
Kopiëren van autosleutels zonder afstandsbediening.
Losse transponders programmeren.
Vervangen van batterijen.
Repareren van knoppen.
Vervangen / overzetten van versleten sleutelbehuizingen.
Slijpen van sleutelbaarden

Welke merken autosleutels wij bijmaken

Bij ons kunt u terecht voor het bijmaken van autosleutels van onderstaande merken.

Contactformulier

Heeft u een vraag, vul onderstaande formulier in en wij beantwoorden deze binnen 24 uur.

Direct antwoord? Wij zijn telefonisch en via Whatsapp bereikbaar.

Reserve sleutel bij laten maken

Heeft u een reserve nodig zonder afstandsbediening? We kunnen voor bijna alle merken een extra sleutel maken waar een transponder (chip ) in zit. Met deze sleutel kunt u de auto wel starten maar niet op afstand bedienen. We programmeren dus de sleutel voor u in en vaak bent u binnen 30 minuten voorzien van een nieuwe autosleutel.

Autosleutel bijmaken met afstandsbediening

Ook uw autosleutel met afstandsbediening kunt u bij ons laten maken. Een afstandsbediening sleutel geeft u mogelijkheid om de auto op afstand te openen en te sluiten.

Wij maken gebruik van de meest moderne en geavanceerde apparatuur waarmee wij direct uw sleutel met afstandsbediening voor u dupliceren net zoals bij de dealer maar daar dan sneller en goedkoper.

Autosleutel bijmaken met keyless entry

Heeft u een auto met start/stop systeem (keyless entry) dan kunnen we die ook leveren en programmeren.

Alle functies van keyless entry zullen worden ingeprogrammeerd net zoals bij de dealer.

Kosten autosleutel bijmaken

Het laten bijmaken van een standaard auto sleutel kost bij ons vanaf € 70,- en hiervoor programmeren wij de nieuwe sleutel natuurlijk ook in. Binnen 30 minuten heeft u een volledige werkende reservesleutel waarmee u de auto kunt starten.

Bijmaken van een auto sleutel met afstandsbediening betaalt u vanaf € 130,-. Wij leren de afstandsbediening in en zorgen voor een sleutel met transponder waarmee u de auto kunt starten.

Voor het bijmaken van een keyless sleutel betaalt u vanaf € 175,-

Autosleutel behuizing vervangen

Is uw autosleutel behuizing aan vervanging toe? Ook voor de reparatie van uw autosleutel kunt u bij ons aankloppen.

We hebben bijna alle behuizingen op voorraad waardoor u kunt op wachten op uw nieuwe autosleutel. Zo ziet uw sleutel er als nieuw uit.

Is de batterij van uw afstandsbediening leeg? Dan kunnen wij deze ook voor u vervangen met een nieuwe.

Bespaar veel geld als enkel de behuizing of een knopje van de afstandsbediening stuk is. Bel gerust voor uw vragen of kom langs met uw autosleutel bij ons bedrijf in Nijmegen.

Alle sleutels kwijt van uw auto

Bent u alle sleutels kwijt van uw auto? of Is uw autosleutel defect? Geen paniek. Auto sleutels Nijmegen komt bij u op locatie om nieuwe autosleutels te programmeren. Let wel op wij rekenen voorrijkosten afhankelijk van de locatie.

Autosleutel bijmaken?

Bel direct voor een prijs en afspraak!

  • 06 43 96 28 71