Bmw Sleutel bijmaken

Bmw autosleutel laten bijmaken?

Heeft u een reserve Bmw autosleutel nodig of is uw Bmw sleutel kwijtgeraakt en heeft u een vervanging nodig? Bij Auto Sleutels Nijmegen zijn wij uw betrouwbare partner voor het bijmaken van BMW autosleutels in Nijmegen en omgeving.

Onze gespecialiseerde dienstverlening omvat:

 1. BMW Autosleutel Reparatie: Als uw BMW autosleutel of behuizing beschadigd is maar niet verloren, kunnen we proberen deze te repareren om u de kosten van een volledige vervanging te besparen.
 2. BMW Autosleutel Bijmaken: Als uw BMW autosleutel verloren is gegaan of niet meer functioneert, kunnen wij een nieuwe BMW autosleutel voor u produceren en programmeren. Onze technici hebben ervaring met verschillende BMW-modellen en kunnen snel en efficiënt een nieuwe sleutel voor u maken.
 3. Reserve BMW autosleutels: Het is altijd verstandig om een reserve BMW autosleutel te hebben voor noodgevallen. Wij kunnen extra sleutels voor u maken, zodat u altijd voorbereid bent.

Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om u te helpen, of u nu een BMW 1-serie, 3-serie, 5-serie, X-serie of een ander BMW-model rijdt. We begrijpen dat BMW autosleutels geavanceerde technologie bevatten, inclusief transponders en afstandsbedieningen. Daarom werken we met de nieuwste apparatuur en technieken om ervoor te zorgen dat uw nieuwe BMW-sleutel perfect functioneert.

Welke Bmw autosleutels wij bijmaken

Staat uw model er nog niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

 • BMW 1-serie
 • BMW 2-serie
 • BMW 3-serie
 • BMW 4-serie
 • BMW 5-serie
 • BMW 6-serie
 • BMW 7-serie
 • BMW X1
 • BMW X2
 • BMW X3
 • BMW X4
 • BMW X5
 • BMW X6
 • BMW Z4

Contactformulier

Heeft u een vraag, vul onderstaande formulier in en wij beantwoorden deze binnen 24 uur.

Direct antwoord? Wij zijn telefonisch en via Whatsapp bereikbaar.

Bmw reserve autosleutel bij laten maken

Heeft u een reserve nodig zonder afstandsbediening? We kunnen voor bijna alle merken een extra sleutel maken waar een transponder (chip ) in zit. Met deze sleutel kunt u de auto wel starten maar niet op afstand bedienen. We programmeren dus de sleutel voor u in en vaak bent u binnen 30 minuten voorzien van een nieuwe autosleutel.

Bmw autosleutel met afstandsbediening

Ook uw Bmw autosleutel met afstandsbediening kunt u bij ons laten maken. Een afstandsbediening sleutel geeft u mogelijkheid om de auto op afstand te openen en te sluiten.

Wij maken gebruik van de meest moderne en geavanceerde apparatuur waarmee wij direct uw sleutel met afstandsbediening voor u dupliceren net zoals bij de dealer maar daar dan sneller en goedkoper.

BMW Keyless Sleutels Bijmaken

Bent u uw BMW keyless sleutel kwijtgeraakt of heeft u een reserve nodig? Bij Auto Sleutels Nijmegen zijn we gespecialiseerd in het snel en professioneel bijmaken van BMW keyless sleutels. Onze experts staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat u snel weer achter het stuur kunt zitten. Neem vandaag nog contact met ons op voor snelle en betrouwbare service!

Kosten autosleutel bijmaken Bmw

Het laten bijmaken van een standaard Bmw sleutel kost bij ons € 80,- en hiervoor programmeren wij de nieuwe sleutel natuurlijk ook in. Binnen 30 minuten heeft u een volledige werkende reservesleutel waarmee u de auto kunt starten.

Bijmaken van een Bmw sleutel met afstandsbediening betaalt u € 130,-. Wij leren de afstandsbediening in en zorgen voor een sleutel met transponder waarmee u de auto kunt starten.

Heeft u een auto met start/stop systeem (keyless entry) dan kunnen we die ook leveren en programmeren.

Voor het bijmaken van een Bmw keyless sleutel betaalt u vanaf € 175,-

Het bijmaken van een BMW smart sleutel duurt ongeveer tussen de 45 tot 60 minuten.

Bmw autosleutel behuizing vervangen

Is uw Bmw autosleutel behuizing aan vervanging toe? Ook voor de reparatie van uw autosleutel kunt u bij ons aankloppen.

We hebben bijna alle behuizingen op voorraad waardoor u kunt op wachten op uw nieuwe autosleutel. Zo ziet uw sleutel er als nieuw uit.

Is de batterij van uw afstandsbediening leeg? Dan kunnen wij deze ook voor u vervangen met een nieuwe.

Bespaar veel geld als enkel de behuizing of een knopje van de afstandsbediening stuk is. Bel gerust voor uw vragen of kom langs met uw autosleutel bij ons bedrijf in Nijmegen.

Alle sleutels kwijt van uw Bmw

Bent u alle sleutels kwijt van uw auto? of Is uw autosleutel defect? Geen paniek. Auto sleutels Nijmegen komt bij u op locatie om nieuwe autosleutels te programmeren. Let wel op wij rekenen voorrijkosten afhankelijk van de locatie.

Sleutel bijmaken?

Bel direct voor een prijs en afspraak!

 • 06 43 96 28 71