Sleutel reparatie

Autosleutel Reparatie

Bij Auto Sleutels Nijmegen zijn we er om jouw autosleutelproblemen op te lossen. We begrijpen hoe essentieel een goed functionerende autosleutel is voor jouw dagelijkse mobiliteit. Als je problemen ondervindt met je autosleutel, hoef je niet meteen te denken aan dure vervangingen. Onze autosleutelreparatiediensten bieden een kosteneffectieve oplossing om je sleutel snel weer in optimale staat te brengen.

Waarom Kiezen voor Autosleutel Reparatie bij Auto Sleutels Nijmegen?

 • Bespaar Geld: Autosleutelreparatie is vaak aanzienlijk goedkoper dan het vervangen van de hele sleutel, vooral voor moderne sleutels met ingebouwde transponders en afstandsbedieningen.
 • Snelheid en Gemak: Onze ervaren technici kunnen veel sleutelproblemen snel diagnosticeren en repareren, wat betekent dat je snel weer de weg op kunt.
 • Expertise: We beschikken over de expertise en geavanceerde apparatuur om een breed scala aan sleutelproblemen aan te pakken, zoals kapotte knoppen, elektronische storingen en meer.
 • Milieuvriendelijk: Reparatie is een duurzame keuze, omdat het helpt om onnodig afval te verminderen door oude sleutels te herstellen.

Onze Autosleutel Reparatiediensten omvatten:

 • Vervanging van Sleutelbehuizing: Als de behuizing van je autosleutel beschadigd is, kunnen we deze vervangen, zodat je sleutel er weer als nieuw uitziet.
 • Reparatie van Knoppen: Kapotte of versleten knoppen op de sleutel kunnen worden gerepareerd of vervangen.
 • Elektronische Reparatie: Als de elektronica in je sleutel niet goed werkt, kunnen we elektronische componenten repareren of vervangen.
 • Transponderreparatie: Voor sleutels met ingebouwde transponders kunnen we de transponderchip herstellen of vervangen, zodat deze correct communiceert met je voertuig.
 • Afstandsbediening Reparatie: Als de afstandsbediening van je sleutel niet meer werkt, kunnen we deze repareren, zodat je deuren en alarmen op afstand kunt bedienen.

Bij Auto Sleutels Nijmegen begrijpen we dat jouw autosleutel van groot belang is. Als je merkt dat je sleutel problemen vertoont, neem dan contact met ons op voor deskundige autosleutelreparatie. We streven ernaar om jou snel en kosteneffectief weer op weg te helpen.

Voor meer informatie over onze autosleutelreparatiediensten, neem contact op met onze deskundige technici op 0643962871.

 • Kostenindicatie voor reparatie: € 35 – € 70 incl. btw.

Contactformulier

Heeft u een vraag, vul onderstaande formulier in en wij beantwoorden deze binnen 24 uur.

Direct antwoord? Wij zijn telefonisch en via Whatsapp bereikbaar.

RUIME VOORRAAD

Het is bijna onmogelijk maar hebben wij een sleutel toch niet op voorraad? Dan kunnen wij dankzij de service van onze leveranciers op korte termijn leveren.

Reparatie van uw autosleutel in Nijmegen

Heeft u problemen met uw autosleutel?
De afstandsbediening van de autosleutel is stuk, waardoor er 1 of meerdere knopjes niet meer werken. De afstandsbediening reageert niet meer op de auto? of in de wasmachine gezeten? Uw autosleutel baard is afgebroken of de sleutel klapt niet meer goed open en dicht? Uw autosleutel behuizing is versleten en er zit een gat in?

Autosleutel service op locatie

Is uw autosleutel defect? Bent u uw auto sleutel kwijtgeraakt? Auto sleutels Nijmegen komt bij u op locatie om nieuwe sleutels te maken en te programmeren.

Autosleutel bijmaken?

Bel direct voor een prijs en afspraak!

 • 06 43 96 28 71