Renault Sleutel bijmaken

Renault Autosleutel laten bijmaken?

Welkom bij Auto Sleutels Nijmegen – Uw Specialist in Renault Autosleutel en Keycard Services

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het bijmaken of repareren van uw Renault autosleutels en keycards in Nijmegen? Bij Auto Sleutels Nijmegen bieden we een uitgebreide service die tegemoetkomt aan al uw behoeften op het gebied van Renault autosleutels.

Onze Diensten:

 • Renault Autosleutel Bijmaken: Of u nu een reserve nodig heeft of uw enige sleutel bent kwijtgeraakt, wij zijn hier om snel en efficiënt nieuwe Renault autosleutels voor u te maken.

 • Renault Keycard Bijmaken: Moderne Renaults maken gebruik van keycards. Onze geavanceerde technologie stelt ons in staat om exact werkende replica’s van Renault keycards te produceren.

 • Renault Autosleutel Reparatie: Is uw Renault sleutel beschadigd of werkt hij niet zoals het hoort? Wij bieden uitgebreide reparatiediensten om uw sleutel in optimale staat te herstellen.

Waarom Kiezen voor Auto Sleutels Nijmegen:

 1. Snel en Betrouwbaar: Onze service is gericht op snelheid zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is.

 2. Deskundig Team: Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het bijmaken van Renault autosleutels en keycards. Met ons kennis en ervaring kunt u vertrouwen op een hoogwaardige service.

 3. Geavanceerde Apparatuur: We investeren in geavanceerde technologie om ervoor te zorgen dat uw bijgemaakte sleutel naadloos integreert met de beveiligingssystemen van uw Renault.

 4. Transparante Prijzen: Geen verborgen kosten. Bij Auto Sleutels Nijmegen geloven we in eerlijke en transparante prijzen voor onze diensten.

 5. Lokale Aanwezigheid: Gevestigd in Nijmegen bedienen we onze lokale gemeenschap. Dit betekent dat u snel en gemakkelijk toegang heeft tot onze diensten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vlotte oplossing voor uw Renault autosleutel of keycard.

Welke Renault autosleutels wij bijmaken

Staat uw model er nog niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Renault Twingo
 • Renault Zoe
 • Renault Clio
 • Renault Laguna
 • Renault Captur
 • Renault Kadjar
 • Renault Megane
 • Renault Master
 • Renault Scenic
 • Renault Grand Scenic
 • Renault Talisman
 • Ranault Koleos
 • Renault Espace
 • Renault Trafic

Contactformulier

Heeft u een vraag, vul onderstaande formulier in en wij beantwoorden deze binnen 24 uur.

Direct antwoord? Wij zijn telefonisch en via Whatsapp bereikbaar.

Renault reserve sleutel bij laten maken

Heeft u een reserve nodig zonder afstandsbediening? We kunnen voor bijna alle merken een extra sleutel maken waar een transponder (chip ) in zit. Met deze sleutel kunt u de auto wel starten maar niet op afstand bedienen. We programmeren dus de sleutel voor u in en vaak bent u binnen 30 minuten voorzien van een nieuwe autosleutel.

Renault sleutel met afstandsbediening

Ook uw Renault sleutel met afstandsbediening kunt u bij ons laten maken. Een afstandsbediening sleutel geeft u mogelijkheid om de auto op afstand te openen en te sluiten.

Wij maken gebruik van de meest moderne en geavanceerde apparatuur waarmee wij direct uw sleutel met afstandsbediening voor u dupliceren net zoals bij de dealer maar daar dan sneller en goedkoper.

Renault sleutelkaart bijmaken

Ook uw Renault sleutelkaart kunt u bij ons laten maken. Wij hebben ook sleutelkaarten met Keyless-Go, dit werkt alleen als uw auto Handsfree ondersteunt. Met deze kaarten hoef je de kaart niet in de kaartlezer te doen om te starten, en gaan de deuren automatisch open als u in de buurt van de auto komt.

Wij maken gebruik van de meest moderne en geavanceerde apparatuur waarmee wij direct uw sleutelkaart voor u dupliceren net zoals bij de dealer maar daar dan sneller en goedkoper.

Kosten sleutel bijmaken Renault

Het laten bijmaken van een standaard Renault sleutel kost bij ons vanaf € 70,- en hiervoor programmeren wij de nieuwe sleutel natuurlijk ook in. Binnen 30 minuten heeft u een volledige werkende reservesleutel waarmee u de auto kunt starten.

Bijmaken van een Renault sleutel met afstandsbediening betaalt u vanaf € 130,-. Wij leren de afstandsbediening in en zorgen voor een sleutel met transponder waarmee u de auto kunt starten.

Voor het bijmaken van een keycard sleutel betaalt u vanaf € 130,- ( Prijs verschilt per type en bouwjaar. )

Renault autosleutel behuizing vervangen

Is uw Renault autosleutel behuizing aan vervanging toe? Ook voor de reparatie van uw autosleutel kunt u bij ons aankloppen.

We hebben bijna alle behuizingen op voorraad waardoor u kunt op wachten op uw nieuwe autosleutel. Zo ziet uw sleutel er als nieuw uit.

Is de batterij van uw afstandsbediening leeg? Dan kunnen wij deze ook voor u vervangen met een nieuwe.

Bespaar veel geld als enkel de behuizing of een knopje van de afstandsbediening stuk is. Bel gerust voor uw vragen of kom langs met uw autosleutel bij ons bedrijf in Nijmegen.

Alle sleutels kwijt van uw Renault

Bent u alle sleutels kwijt van uw auto? of Is uw autosleutel defect? Geen paniek. Auto sleutels Nijmegen komt bij u op locatie om nieuwe autosleutels te programmeren. Let wel op wij rekenen voorrijkosten afhankelijk van de locatie.

Sleutel bijmaken?

Bel direct voor een prijs en afspraak!

 • 06 43 96 28 71