Dodge AutoSleutel bijmaken

Dodge Autosleutel laten bijmaken?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en snelle service voor het bijmaken van uw Dodge-autosleutel in Nijmegen? Zoek niet verder! Bij Auto Sleutel Nijmegen begrijpen we hoe belangrijk het is om toegang te hebben tot uw voertuig. Of u nu uw autosleutel bent kwijtgeraakt, een reserve nodig heeft, of een beschadigde sleutel wilt vervangen, wij staan paraat om u te helpen.

Waarom voor ons kiezen?

 • Deskundige Vakmensen: Ons team bestaat uit ervaren technici die gespecialiseerd zijn in Dodge-autosleutels. We hebben de kennis en ervaring om uw sleutel snel en nauwkeurig te reproduceren.
 • Snelle Service: We begrijpen dat tijd van essentieel belang is. Onze service is snel en efficiënt, zodat u snel weer op weg kunt.
 • Betaalbare Prijzen: We bieden concurrerende tarieven voor het bijmaken van Dodge-autosleutels, zonder verborgen kosten.
 • Klantgericht: Uw tevredenheid is onze prioriteit. We streven ernaar om aan al uw behoeften te voldoen en u de best mogelijke service te bieden.

Hoe het werkt:

  1. Neem Contact Met Ons Op: Bel of e-mail ons om een afspraak te maken voor het bijmaken van uw Dodge-autosleutel.
  2. Bezoek Onze Locatie: Kom langs op onze handige locatie in Nijmegen op de afgesproken tijd. Vergeet niet om uw rijbewijs, kentekenbewijs en registratie van het voertuig mee te nemen.
  3. Sleutel Reproductie: Onze ervaren technici zullen ter plekke uw nieuwe Dodge-autosleutel reproduceren en programmeren.
  4. Test de Sleutel: We testen de nieuwe sleutel om er zeker van te zijn dat deze perfect werkt met uw voertuig.

  Bij Auto Sleutel Nijmegen zijn we trots op onze uitstekende service en professionele aanpak. We zijn hier om u te helpen uw Dodge-autosleutel bij te maken en u gemoedsrust te geven. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken!

Welke Dodge autosleutels wij bijmaken

Staat uw model er nog niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Dodge Avenger
 • Dodge Challenger
 • Dodge Charger
 • Dodge Caliber
 • Dodge Durango
 • Dodge Journey
 • Dodge Nitro
 • Dodge Ram

Contactformulier

Heeft u een vraag, vul onderstaande formulier in en wij beantwoorden deze binnen 24 uur.

Direct antwoord? Wij zijn telefonisch en via Whatsapp bereikbaar.

Dodge reserve sleutel bij laten maken

Heeft u een reserve nodig zonder afstandsbediening? We kunnen voor bijna alle merken een extra sleutel maken waar een transponder (chip ) in zit. Met deze sleutel kunt u de auto wel starten maar niet op afstand bedienen. We programmeren dus de sleutel voor u in en vaak bent u binnen 30 minuten voorzien van een nieuwe autosleutel.

Dodge autosleutel met afstandsbediening

Ook uw Dodge sleutel met afstandsbediening kunt u bij ons laten maken. Een afstandsbediening sleutel geeft u mogelijkheid om de auto op afstand te openen en te sluiten.

Wij maken gebruik van de meest moderne en geavanceerde apparatuur waarmee wij direct uw sleutel met afstandsbediening voor u dupliceren net zoals bij de dealer maar daar dan sneller en goedkoper.

Kosten sleutel bijmaken Dodge

Het laten bijmaken van een standaard Dodge autosleutel kost bij ons vanaf € 70,- en hiervoor programmeren wij de nieuwe sleutel natuurlijk ook in. Binnen 30 minuten heeft u een volledige werkende reservesleutel waarmee u de auto kunt starten.

Bijmaken van een Dodge sleutel met afstandsbediening betaalt u vanaf € 130,-. Wij leren de afstandsbediening in en zorgen voor een sleutel met transponder waarmee u de auto kunt starten.

Heeft u een auto met start/stop systeem (keyless entry) dan kunnen we die ook leveren en programmeren.

Voor het bijmaken van een Dodge keyless sleutel betaalt u vanaf € 175,-

Dodge autosleutel behuizing vervangen

Is uw Dodge autosleutel behuizing aan vervanging toe? Ook voor de reparatie van uw autosleutel kunt u bij ons aankloppen.

We hebben bijna alle behuizingen op voorraad waardoor u kunt op wachten op uw nieuwe autosleutel. Zo ziet uw sleutel er als nieuw uit.

Is de batterij van uw afstandsbediening leeg? Dan kunnen wij deze ook voor u vervangen met een nieuwe.

Bespaar veel geld als enkel de behuizing of een knopje van de afstandsbediening stuk is. Bel gerust voor uw vragen of kom langs met uw autosleutel bij ons bedrijf in Nijmegen.

Alle sleutels kwijt van uw Dodge

Bent u alle sleutels kwijt van uw auto? of Is uw autosleutel defect? Geen paniek. Auto sleutels Nijmegen komt bij u op locatie om nieuwe autosleutels te programmeren. Let wel op wij rekenen voorrijkosten afhankelijk van de locatie.

Sleutel bijmaken?

Bel direct voor een prijs en afspraak!

 • 06 43 96 28 71