Land Rover Sleutel bijmaken

Land Rover sleutel laten bijmaken?

Bij Auto Sleutels Nijmegen bieden we een professionele service voor het bijmaken van Land Rover sleutels. Of u nu een reserve sleutel nodig heeft of een vervanging voor een verloren of beschadigde sleutel, wij staan voor u klaar om u te helpen.

Waarom kiezen voor Auto Sleutels Nijmegen voor het bijmaken van uw Land Rover autosleutel?

  1. Deskundigheid: Onze getrainde technici hebben ruime ervaring met het werken aan Land Rover autosleutels. Ze begrijpen de complexiteit van deze sleutels en kunnen ze nauwkeurig kopiëren.
  2. Snelheid: We begrijpen dat u niet lang zonder uw Land Rover wilt zitten. We streven ernaar om onze sleutelbijmaakservice snel en efficiënt uit te voeren, zodat u snel weer op weg kunt.
  3. Kwaliteit: We leveren hoogwaardige bijgemaakte sleutels die perfect werken met uw Land Rover. U kunt op onze kwaliteit vertrouwen.
  4. Betaalbaarheid: Onze prijzen zijn competitief en transparant. U krijgt waar voor uw geld en hoeft niet te veel te betalen voor een nieuwe autosleutel.

  Neem vandaag nog contact op met Auto Sleutels Nijmegen om een afspraak te maken of voor meer informatie over het bijmaken van uw Land Rover autosleutel. We staan klaar om u te helpen met al uw autosleutelbehoeften, zodat u snel weer kunt genieten van uw Land Rover.

Welke Land Rover autosleutels wij bijmaken

 • Land Rover Discovery 2018-2021
 • Land Rover Discovery Sport 2015-2021
 • Land Rover Discovery 3 2004-2009
 • Land Rover Discovery 4 2010-2018
 • Land Rover Freelander 2007 –
 • Land Rover Freelander 2 ( tot 2015 )
 • Range Rover 2002-2021
 • Range Rover sport 2005-2021
 • Range Rover Evoque 2012-2021
 • Range Rover Velar 2017-2021

Contactformulier

Heeft u een vraag, vul onderstaande formulier in en wij beantwoorden deze binnen 24 uur.

Direct antwoord? Wij zijn telefonisch en via Whatsapp bereikbaar.

Land Rover reserve sleutel bij laten maken

Heeft u een reserve nodig met afstandsbediening? We kunnen voor bijna alle Land Rover merken een extra sleutel maken waar een transponder (chip ) in zit.

Land Rover keyless sleutel met afstandsbediening

Ook uw Land Rover sleutel met afstandsbediening kunt u bij ons laten maken. Een afstandsbediening sleutel geeft u mogelijkheid om de auto op afstand te openen en te sluiten.

Wij maken gebruik van de meest moderne en geavanceerde apparatuur waarmee wij direct uw sleutel met afstandsbediening voor u dupliceren net zoals bij de dealer maar daar dan sneller en goedkoper.

Kosten sleutel bijmaken Land Rover

Bijmaken van een Land Rover autosleutel met afstandsbediening betaalt u vanaf € 130,-. Wij leren de afstandsbediening in en zorgen voor een sleutel met transponder waarmee u de auto kunt starten.

Heeft u een auto met start/stop systeem (keyless entry) dan kunnen we die ook leveren en programmeren.

Voor het bijmaken van een Land Rover keyless sleutel betaalt u vanaf € 250,- ( Prijs verschilt per type en bouwjaar. )

Land Rover autosleutel behuizing vervangen

Is uw Land Rover autosleutel behuizing aan vervanging toe? Ook voor de reparatie van uw autosleutel kunt u bij ons aankloppen.

We hebben bijna alle behuizingen op voorraad waardoor u kunt op wachten op uw nieuwe autosleutel. Zo ziet uw sleutel er als nieuw uit.

Is de batterij van uw afstandsbediening leeg? Dan kunnen wij deze ook voor u vervangen met een nieuwe.

Bespaar veel geld als enkel de behuizing of een knopje van de afstandsbediening stuk is. Bel gerust voor uw vragen of kom langs met uw autosleutel bij ons bedrijf in Nijmegen.

Alle sleutels kwijt van uw Land Rover

Bent u alle sleutels kwijt van uw auto? of Is uw autosleutel defect? Geen paniek. Auto sleutels Nijmegen komt bij u op locatie om nieuwe autosleutels te programmeren. Let wel op wij rekenen voorrijkosten afhankelijk van de locatie.

Sleutel bijmaken?

Bel direct voor een prijs en afspraak!

 • 06 43 96 28 71