Toyota Sleutel bijmaken

Toyota Autosleutel laten bijmaken?

Welkom bij Auto Sleutels Nijmegen

Bent u op zoek naar een professionele service voor het bijmaken van uw Toyota autosleutel of keyless sleutel? Zoek niet verder! Bij Auto Sleutels Nijmegen bieden wij hoogwaardige sleutelduplicatiediensten voor diverse automerken, waaronder Toyota, met expertise in zowel traditionele autosleutels als moderne keyless systemen.

Onze Diensten:

 1. Toyota Autosleutel Bijmaken: Ons gespecialiseerde team staat klaar om snel en nauwkeurig uw Toyota autosleutel bij te maken. Of het nu gaat om een reserve Toyota autosleutel of vervanging, wij zorgen ervoor dat uw traditionele sleutel perfect functioneert.
 2. Keyless Sleutel Bijmaken: Wij bieden ook services voor het bijmaken van keyless sleutels voor Toyota modellen met geavanceerde vergrendelingssystemen. Onze technici zijn bekend met de nieuwste technologieën en zorgen voor een naadloze integratie van uw keyless entry systeem.
 3. Modelonafhankelijk: Bij Auto Sleutels Nijmegen hebben we ervaring met diverse modellen van Toyota. Of u nu een compacte stadsauto of een krachtige SUV heeft, wij hebben de kennis om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
 4. Snel en Betrouwbaar: Wij begrijpen dat uw tijd waardevol is. Daarom streven we ernaar om onze sleutelservice snel en betrouwbaar te leveren. Vertrouw op ons voor een vlotte afhandeling van zowel traditionele als keyless sleutels.

Hoe werkt het:

 1. Bezoek Onze Winkel: Kom langs in onze winkel in Nijmegen en bespreek uw behoeften met onze deskundige medewerkers.
 2. Identificatie van uw Sleutel: We identificeren het type sleutel dat u nodig heeft en zorgen ervoor dat we de juiste specificaties volgen.
 3. Snel Bijmaken: Zodra alle details zijn bevestigd, gaan we direct aan de slag met het bijmaken van uw Toyota autosleutel.
 4. Testen en Kwaliteitscontrole: Voordat we de sleutel aan u overhandigen, testen we deze grondig om ervoor te zorgen dat alles perfect werkt.

Bij Auto Sleutels Nijmegen streven we ernaar om uw ervaring soepel en probleemloos te maken. Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs in onze winkel voor professioneel bijmaken van uw Toyota autosleutel. Uw tevredenheid is onze prioriteit!

Welke Toyota autosleutels wij bijmaken

Staat uw model er nog niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Toyota Auris
 • Toyota Avensis
 • Toyota Avensis Verso
 • Toyota Aygo
 • Toyota Corolla
 • Toyota FJ Cruiser
 • Toyota Fortuner
 • Toyota Hiace
 • Toyota iQ
 • Toyota Land Cruiser
 • Toyota Prius
 • Toyota RAV4
 • Toyota Sienna
 • Toyota Solara
 • Toyota Yaris

Contactformulier

Heeft u een vraag, vul onderstaande formulier in en wij beantwoorden deze binnen 24 uur.

Direct antwoord? Wij zijn telefonisch en via Whatsapp bereikbaar.

Toyota reserve sleutel bij laten maken

Heeft u een reserve nodig zonder afstandsbediening? We kunnen voor bijna alle merken een extra sleutel maken waar een transponder (chip ) in zit. Met deze sleutel kunt u de auto wel starten maar niet op afstand bedienen. We programmeren dus de sleutel voor u in en vaak bent u binnen 30 minuten voorzien van een nieuwe autosleutel.

Toyota Autosleutel met afstandsbediening

Ook uw Toyota sleutel met afstandsbediening kunt u bij ons laten maken. Een afstandsbediening sleutel geeft u mogelijkheid om de auto op afstand te openen en te sluiten.

Wij maken gebruik van de meest moderne en geavanceerde apparatuur waarmee wij direct uw sleutel met afstandsbediening voor u dupliceren net zoals bij de dealer maar daar dan sneller en goedkoper.

Kosten sleutel bijmaken Toyota

Het laten bijmaken van een standaard Toyota sleutel kost bij ons vanaf € 70,- en hiervoor programmeren wij de nieuwe sleutel natuurlijk ook in. Binnen 30 minuten heeft u een volledige werkende reservesleutel waarmee u de auto kunt starten.

Bijmaken van een Toyota sleutel met afstandsbediening betaalt u vanaf € 130,-. Wij leren de afstandsbediening in en zorgen voor een sleutel met transponder waarmee u de auto kunt starten.

Voor het bijmaken van een keyless sleutel betaalt u vanaf € 175,-

Toyota autosleutel behuizing vervangen

Is uw Toyota autosleutel behuizing aan vervanging toe? Ook voor de reparatie van uw autosleutel kunt u bij ons aankloppen.

We hebben bijna alle behuizingen op voorraad waardoor u kunt op wachten op uw nieuwe autosleutel. Zo ziet uw sleutel er als nieuw uit.

Is de batterij van uw afstandsbediening leeg? Dan kunnen wij deze ook voor u vervangen met een nieuwe.

Bespaar veel geld als enkel de behuizing of een knopje van de afstandsbediening stuk is. Bel gerust voor uw vragen of kom langs met uw autosleutel bij ons bedrijf in Nijmegen.

Alle sleutels kwijt van uw Toyota

Bent u alle sleutels kwijt van uw auto? of Is uw autosleutel defect? Geen paniek. Auto sleutels Nijmegen komt bij u op locatie om nieuwe autosleutels te programmeren. Let wel op wij rekenen voorrijkosten afhankelijk van de locatie.

Sleutel bijmaken?

Bel direct voor een prijs en afspraak!

 • 06 43 96 28 71