Mitsubishi AutoSleutel bijmaken

Mitsubishi Autosleutel laten bijmaken?

Welkom bij Auto Sleutels Nijmegen, dé specialist in het bijmaken van Mitsubishi autosleutels en keyless sleutels. Wij begrijpen dat de sleutel tot een zorgeloze rijervaring leidt, en daarom bieden wij snelle en professionele diensten om ervoor te zorgen dat je snel weer op weg bent.

Onze Diensten:

 1. Mitsubishi Autosleutels Bijmaken: Of je nu een reserve sleutel nodig hebt of een verloren sleutel wilt vervangen, wij hebben de expertise om autosleutels voor diverse Mitsubishi-modellen bij te maken. Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen ervoor dat de sleutel perfect past en naadloos werkt.
 2. Mitsubishi Keyless Sleutels Bijmaken: Bezit je een Mitsubishi met een keyless entry systeem? Bij Auto Sleutels Nijmegen bieden we ook diensten aan voor het bijmaken en programmeren van keyless sleutels. Wij garanderen dat de nieuwe sleutel perfect integreert met het geavanceerde beveiligingssysteem van je Mitsubishi.
 3. Mitsubishi Autosleutel Reparatie: Als uw Mitsubishi autosleutel of behuizing beschadigd is maar niet verloren, kunnen we proberen deze te repareren om u de kosten van een volledige vervanging te besparen.

Waarom Kiezen voor Auto Sleutels Nijmegen?

 • Snel en Efficiënt: Wij begrijpen de urgentie en streven ernaar om onze klanten snel van dienst te zijn, zonder in te leveren op kwaliteit.
 • Ervaring en Expertise: Onze vakkundige medewerkers hebben uitgebreide ervaring in het bijmaken en programmeren van autosleutels voor verschillende Mitsubishi-modellen.
 • Betrouwbaarheid: Wij staan garant voor betrouwbare dienstverlening. Jouw tevredenheid en veiligheid staan bij ons voorop.
 • Klantenservice: Onze vriendelijke en behulpzame klantenservice staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden door het proces.

Bezoek onze locatie in Nijmegen voor een snelle en vakkundige service. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of plan een afspraak. Bij Auto Sleutels Nijmegen zijn we toegewijd om het bijmaken van Mitsubishi autosleutels en keyless sleutels moeiteloos te laten verlopen.

Welke Mitsubishi autosleutels wij bijmaken

Staat uw model er nog niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Mitsubishi ASX
 • Mitsubishi Colt
 • Mitsubishi Diamante
 • Mitsubishi Eclipse
 • Mitsubishi Galant
 • Mitsubishi Grandis
 • Mitsubishi L200
 • Mitsubishi Lancer
 • Mitsubishi Outlander
 • Mitsubishi Pajero
 • Mitsubishi Raider
 • Mitsubishi Space Runner
 • Mitsubishi Space Star
 • Mitsubishi Space Wagon
 • Mitsubishi Verda

Contactformulier

Heeft u een vraag, vul onderstaande formulier in en wij beantwoorden deze binnen 24 uur.

Direct antwoord? Wij zijn telefonisch en via Whatsapp bereikbaar.

Mitsubishi reserve sleutel bij laten maken

Heeft u een reserve nodig zonder afstandsbediening? We kunnen voor bijna alle merken een extra sleutel maken waar een transponder (chip ) in zit. Met deze sleutel kunt u de auto wel starten maar niet op afstand bedienen. We programmeren dus de sleutel voor u in en vaak bent u binnen 30 minuten voorzien van een nieuwe autosleutel.

Mitsubishi sleutel met afstandsbediening

Ook uw Mitsubishi sleutel met afstandsbediening kunt u bij ons laten maken. Een afstandsbediening sleutel geeft u mogelijkheid om de auto op afstand te openen en te sluiten.

Wij maken gebruik van de meest moderne en geavanceerde apparatuur waarmee wij direct uw sleutel met afstandsbediening voor u dupliceren net zoals bij de dealer maar daar dan sneller en goedkoper.

Mitsubishi Keyless Autosleutels Bijmaken

Of je nu een extra Mitsubishi keyless autosleutel nodig hebt als reserve of een verloren keyless sleutel wilt vervangen, wij hebben de expertise om deze snel en efficiënt bij te maken. Onze ervaren technici zijn bekend met de nieuwste technologieën en zorgen ervoor dat de nieuwe Mitsubishi keyless sleutel perfect wordt geprogrammeerd voor jouw Mitsubishi-model.

Kosten sleutel bijmaken Mitsubishi

Het laten bijmaken van een standaard Mitsubishi sleutel kost bij ons vanaf € 70,- en hiervoor programmeren wij de nieuwe sleutel natuurlijk ook in. Binnen 30 minuten heeft u een volledige werkende reservesleutel waarmee u de auto kunt starten.

Bijmaken van een Mitsubishi sleutel met afstandsbediening betaalt u vanaf € 130,-. Wij leren de afstandsbediening in en zorgen voor een sleutel met transponder waarmee u de auto kunt starten.

Heeft u een auto met start/stop systeem (keyless entry) dan kunnen we die ook leveren en programmeren.

Voor het bijmaken van een Mitsubishi keyless sleutel betaalt u vanaf € 175,-

Mitsubishi autosleutel behuizing vervangen

Is uw Mitsubishi autosleutel behuizing aan vervanging toe? Ook voor de reparatie van uw autosleutel kunt u bij ons aankloppen.

We hebben bijna alle behuizingen op voorraad waardoor u kunt op wachten op uw nieuwe autosleutel. Zo ziet uw sleutel er als nieuw uit.

Is de batterij van uw afstandsbediening leeg? Dan kunnen wij deze ook voor u vervangen met een nieuwe.

Bespaar veel geld als enkel de behuizing of een knopje van de afstandsbediening stuk is. Bel gerust voor uw vragen of kom langs met uw autosleutel bij ons bedrijf in Nijmegen.

Alle sleutels kwijt van uw Mitsubishi

Bent u alle sleutels kwijt van uw auto? of Is uw autosleutel defect? Geen paniek. Auto sleutels Nijmegen komt bij u op locatie om nieuwe autosleutels te programmeren. Let wel op wij rekenen voorrijkosten afhankelijk van de locatie.

Sleutel bijmaken?

Bel direct voor een prijs en afspraak!

 • 06 43 96 28 71