Autosleutel bijmaken Tiel

Autosleutel laten bijmaken?

Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing voor het bijmaken van uw autosleutel? Wilt u een autosleutel laten bijmaken in tiel of omgeving? Zoek niet verder! Bij Auto Sleutels Nijmegen bieden we hoogwaardige diensten voor het bijmaken en programmeren van autosleutels. Of u nu een reserve sleutel nodig heeft, uw sleutel verloren heeft of uw huidige sleutel niet meer werkt, wij staan paraat om u te assisteren.

Onze ervaren slotenmakers staan paraat om u snel te helpen, ongeacht of u in Tiel of omgeving bent. Wij begrijpen dat problemen met uw auto sleutels onverwacht en hinderlijk kunnen zijn. Daarom bieden wij een scala aan diensten om aan uw behoeften te voldoen:

  • Reparatie van beschadigde auto sleutels
  • Vervanging van verloren of gestolen auto sleutels
  • Programmering van transponder sleutels
  • Sleutelbehuizing vervanging
  • Herstel van afstandsbedieningen
  • En nog veel meer!

Onze mobiele eenheden zijn uitgerust met de nieuwste technologie en gereedschappen, waardoor we snel ter plaatse kunnen zijn. U kunt vertrouwen op onze vakbekwaamheid en betrouwbaarheid voor al uw auto sleutel behoeften.

Bel ons nu op 06-439632871 voor snelle en deskundige auto sleutel service in Nijmegen. Laat ons u weer veilig op weg helpen!

Het bijmaken autosleutels met of zonder afstandsbediening klaar terwijl u wacht in onze winkel in Nijmegen. Sleutel bijmaken bij de meeste modellen duurt ongeveer 30 minuten.

Contactformulier

Heeft u een vraag, vul onderstaande formulier in en wij beantwoorden deze binnen 2 werkdagen.

Direct antwoord? Wij zijn telefonisch en via Whatsapp bereikbaar.

Reserve sleutel bij laten maken

Heeft u een reserve nodig zonder afstandsbediening? We kunnen voor bijna alle merken een extra sleutel maken waar een transponder (chip ) in zit. Met deze sleutel kunt u de auto wel starten maar niet op afstand bedienen. We programmeren dus de sleutel voor u in en vaak bent u binnen 30 minuten voorzien van een nieuwe autosleutel.

Autosleutel met afstandsbediening

Ook uw Autosleutel met afstandsbediening kunt u bij ons laten maken. Een afstandsbediening sleutel geeft u mogelijkheid om de auto op afstand te openen en te sluiten.

Wij maken gebruik van de meest moderne en geavanceerde apparatuur waarmee wij direct uw sleutel met afstandsbediening voor u dupliceren net zoals bij de dealer maar daar dan sneller en goedkoper.

Kosten Autosleutel bijmaken

Het laten bijmaken van een standaard autosleutel kost bij ons vanaf € 70,- en hiervoor programmeren wij de nieuwe sleutel natuurlijk ook in. Binnen 30 minuten heeft u een volledige werkende reservesleutel waarmee u de auto kunt starten.

Bijmaken van een autosleutel met afstandsbediening betaalt u vanaf € 130,-. Wij leren de afstandsbediening in en zorgen voor een sleutel met transponder waarmee u de auto kunt starten.

Heeft u een auto met start/stop systeem (keyless entry) dan kunnen we die ook leveren en programmeren.

Voor het bijmaken van een keyless autosleutel betaalt u vanaf € 175,-

Autosleutel behuizing vervangen

Is uw autosleutel behuizing aan vervanging toe? Ook voor de reparatie van uw autosleutel kunt u bij ons aankloppen.

We hebben bijna alle behuizingen op voorraad waardoor u kunt op wachten op uw nieuwe autosleutel. Zo ziet uw sleutel er als nieuw uit.

Is de batterij van uw afstandsbediening leeg? Dan kunnen wij deze ook voor u vervangen met een nieuwe.

Bespaar veel geld als enkel de behuizing of een knopje van de afstandsbediening stuk is. Bel gerust voor uw vragen of kom langs met uw autosleutel bij ons bedrijf in Nijmegen.

Alle sleutels kwijt van uw Auto

Bent u alle sleutels kwijt van uw auto? of Is uw autosleutel defect? Geen paniek. Auto sleutels Nijmegen komt bij u op locatie om nieuwe autosleutels te programmeren. Let wel op wij rekenen voorrijkosten afhankelijk van de locatie.

Sleutel bijmaken?

Bel direct voor een prijs en afspraak!

  • 06 43 96 28 71